Ny tränare 2024

Hej! 

Sedan barnsben har jag varit på golfbanan med min familj. Utanför golfen har det varit idrott i fler sammanhang som både handboll och innebandy.
Jag är en tjej från Hofors, en liten ort i Gästrikland där jag är uppvuxen med mina föräldrar. Golfen har varit stort intresse och spelmeriterna är från juniortiden samt starter på svenska damtouren. 2014 kände jag att spelkarriären inte var något för mig, där och då påbörjade jag min tränarkarriär på Hofors GK. 2016 påbörjade jag Högre tränarutbildningen och tog examen 2019. Under dessa år har jag varit på några klubbar som PGA tränare på Bro-Bålsta, Haverdal och nu senast Älvkarleby GK. 

Mitt brinnande intresse ligger i att jobba med utveckling och människor. Att få möjligheten att skapa goda relationer och se er golfare växa både inom idrotten men också som människa. 

Att få se er ha roligt, känna utveckling och se resultat på sikt! De är det mest fantastiska med de här yrket. 

Tveka inte på att höra av er till mig för att utveckla ditt golfspel!
Jag arbetar under vintern i Nacka Indoor samt Bromma Indoor!

Epost: Cecilia.leijon-frojd@outlook.com
Mobil: 0760175700

Senaste Inläggen