Medlemskap i Saltsjöbadens Golfklubb

På Saltsjöbadens Golfklubb gör vi allt för att våra medlemmar ska trivas så bra som möjligt. Vi har lagt mycket tid på att se över vad som kan bli ännu bättre hos oss och hur värdet på medlemskapet kan ökas.

Hos oss får du som medlem stor tillgänglighet till speltider. Du får spela på bra och välskötta banor och umgås med nära och kära i fantastisk miljö. Med fokus på våra ledord kvalitet, tillgänglighet och trivsel är vår ambition att vara Stockholms bästa medlemsklubb.

För medlemskap i Saltsjöbadens Golfklubb krävs en spelrätt för medlemmar fr.o.m. det år medlem fyller 30 år. För greenfeemedlemskapet, Solsidan, krävs ingen spelrätt.

Du ansöker först om medlemskap och när ditt medlemskap beviljas skaffar du en spelrätt. Spelrätter till salu hittar du här.

Gällande årsavgifter för 2024 hittar du nedan.

I mån av plats kan du även välja att bli årsmedlem utan bindning, där hyra av spelrätt under 1 år ingår för 11 690 kr/år. Årsmedlemskapet med hyra av spelrätt gäller endast för ett år och kräver ansökan om medlemskap inför varje nytt år.

Familjerabatt – en familj betalar maximalt 23 900 kr i spelavgifter + 800 kr/person i årsavgift, (gäller familjemedlemmar med samma folkbokföringsadress).

Årsavgifterna nedan består av medlemsavgift, 800 kr samt spelavgift beroende på medlemskategori.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 08-717 01 25 eller info@saltsjobadengk.se.

Ansök om medlemskap i Saltsjöbadens Golfklubb nedan