Medlemsaktiviteter på Saltsjöbadens Golfklubb

På Saltsjöbadens Golfklubb anordnas medlemsaktiviteter för både nya och befintliga medlemmar med syftet att inkludera så många som möjligt i vår gemenskap. Det spelar ingen roll vilken erfarenhet eller nivå du har som golfare, vi välkomnar alla att deltaga i våra medlemsaktiviteter. Varmt Välkommen!

Golfspel och afterwork!

En fredag varje månad kommer klubbkommittén anordna golftävling med avslutande afterwork!

Starttider är från kl 13:00 på fredagar. Datum TBA.
Känner man att det är svårt att komma från jobbet men vill gärna delta i den sociala aktiviteten afterwork får man självklart möta upp tävlande efter rundan. Alla är välkomna till golfklubbens afterwork. De nya fantastiska restauratörerna tillsammans med klubbkommittén anordnar en fantastisk kväll för tävlande som sociala deltagare!

Datum afterwork: TBA

Grand Opening Krögargolfen 18 maj

Välkommen till vår Grand Opening tävling!

Vi kör en social scramble tävling. Alla blir lottade in i olika lag för ett perfekt tillfälle att lära känna nya medlemmar. Krögarna och deras leverantörer står för happenings ute på banan. Kanonstart 09:00. Lunch bjuds på efter rundan!

Afterwork 24 maj

Välkommen till årets första Afterwork!

Våra fantastiska krögare står för grillning på uteserveringen och vi genomför en informationsträff för nya medlemmar.
Efter så gäller mingel på uteserveringen.

Två generationer 6 juni

Två generationer!

Vår fantastiska familjetävling går av stapeln som alltid på nationaldagen. Här spelar två familjemedlemmar från skilda generationer en greensome tävling. Missa inte årets höjdpunkt för familjen!

Femme Open 8 juni

Femme open arrangerar en fantastisk tävling på vår 9-hålsbana. Goodiebags, priser, lunch och bubbel ingår i tävlingen.
Anmälan och mer information görs via deras hemsida.

Anmälan Femme open

Foursome KM 9 juni

Foursome KM både för damer som herrar. Tror ni att ni har vad som krävs för att bli klubbmästare i foursome?

Tävlingen är 36 hål under samma dag, från gul respektive röd tee. Utan hcp vinnarna som ska koras är de med minst slag i den kluriga tävlingsformen foursome.

Skärgårdstouren på Ingarö 9 juni

Vi från ”skärgårdsklubbarna”: Saltis, Nacka, Ingarö, Wermdö och Fågelbro, anordnar varsin tävling på respektive bana för att öka gemenskapen sinsemellan. Första omgången spelas på Ingarö 9 juni. Ingen greenfee kostnad under tävlingsdagen för fullvärdiga medlemmar .

Jesper Lindeblads Vandrinspris 16 juni

11:e upplagan av Jespers minnestävling. Detta är årets största juniordag på golfklubben precis som Jesper hade velat ha det. Se till att vara med och minnas Jesper på det bästa sättet, att spela golf på 18-hålsbanan!

Saltsjöbadskannan 8 juli

Saltsjöbadskannan vilket är golfklubbens professionella tävling. Tävlingen drar hit några av Sveriges duktigaste golfspelare. De spelar en 36-håls tävling samma dag från back tee. Om ni inte är tillräckligt duktiga att vara med, se till att vara här och heja på våra hemmaspelare!

Skärgårdstouren på Saltsjöbaden 14 juli

Andra omgången av skärgårdstouren sker på hemmaplan. Miss inte gemenskapen som blir när alla skärgårdsklubbarna tävlar tillsammans.

Nationella Seriespelet 18-20 juli

Saltsjöbadens elitspelare tävlar i Division 1 i årets upplaga av det nationella seriespelet. Vi anordnar denna 3-dagars tävling då flera golfklubbar kommer hit och spelar. Missa inte att stötta våra elitspelare när de tävlar på hemmaplan för golfklubben!

De behöver all hjälp de kan få!

The Open Söndag 21 juli

Sista dagen av The open. Vi spelar en skoj tävling där man ”bettar” på en spelares resultat under sista och fjärde dagen. Vald spelares resultat samt ditt netto resultat blir din totalscore i tävlingen. Efteråt så tittar vi på The Open och käkar hamburgare i restaurangen.

Afterwork 21 juli

I samband med The Open söndagen anordnas det en AW på golfklubben. Oavsett om man är med och deltar eller ej så är man välkommen på afterwork och The Open tittande.

GKS Veckan Rosornas Krig 24 juli

GKS Veckan.

Startar med att återinföra tävlingarna Rosornas Krig. Tävlingen sker löpande matchspel mot jämlik motståndare (hcp). Man tävlar antingen i vita laget eller röda laget och klär sig efter färgen. Efteråt så anordnar krögarna grillbuffé på uteserveringen då vi inväntar matchspelets resultatrapportering!

GKS Veckan irish greensome 25 juli

GKS Veckan.

Den andra tävlingen i GKS veckan genomförs med en irish greensome. ytterligare info om tävling och eftermiddagsaktivitet kommer!

GKS Veckan Singeltävling 26 juli

GKS Veckan.

Den tredje tävlingen i GKS veckan genomförs med en singeltävling poängbogey i två hcp klasser. ytterligare info om tävling och eftermiddagsaktivitet kommer!

GKS Veckan Jubileumsgolfen 27 juli

GKS Veckan.

Den fjärde och sista tävlingen i GKS veckan genomförs med en 4-mannascramble. ytterligare info om tävling och eftermiddagsaktivitet kommer!