Medlemsförmåner

Här hittar ni fina erbjudanden från våra partners till klubbens medlemmar.

Erssons

Nu finns guldkortet att avhämta i Sicklas saluhall hos Erssons. Kom till oss och hämta Erssons guldblåa kort så ger det dig som medlem i Saltsjöbadens GK 10% rabatt på alla köp hos oss.

Ni kan också gå in på vår hemsida, https://erssons.se/, och anmäla er för att få fina erbjudanden hela sommaren.

Välkommen och skön golf- och matsommar. / Erssonsgänget

Söder om Söder

Grand Hotell Saltsjöbaden

HEL Friskvård

Spela smärtfri golf!

Många lider av artros eller knäsmärta av annan orsak. Nu finns diPulse ett effektivt och enkelt verktyg där du på egen hand, på ett säkert sätt kan träna och smärtlindra ditt ömma knä. Du kan även använda diPulse på golfbanan och lindra direkt så du inte behöver avbryta din runda.

diPulse är en helt unik produkt som består av en rad innovationer och smarta material, nanoteknologi med carbon-baserade hudelektroder. App baserad styrning via smartphone av NMES och TENS programmen. diPulse erbjuder en rad olika produktpaketeringar som därför är väl anpassade för såväl terapeuten som för egenbehandling eller träning. Det har nog aldrig varit enklare att muskelstimulera eller smärtlindra som nu med diPulse!

SmartKnee Kit är en perfekt rehab/träningskompis för alla som känner av sina knän, kanske begynnande artros eller annan lindrigare knäskada som ibland hindrar oss från de aktiviteter vi gärna vill göra. Man kan med med hjälp av appen både specifikt träna lårmuskulaturen och om så behövs även välja ett TENS program för smärtlindring – lätt att använda som egen rehab/träning/behandling!

Pris: 1 999:- finns i storlekarna: small, medium och large.

Kontakta Fredrik på HEL-Friskvård för beställning
fredrik@legnaprapat.se
08-798 59 00

Läs om TENS knäartos dipulse