Medlemsaktiviteter på Saltsjöbadens Golfklubb

På Saltsjöbadens Golfklubb anordnas medlemsaktiviteter för både nya och befintliga medlemmar med syftet att inkludera så många som möjligt i vår gemenskap. Det spelar ingen roll vilken erfarenhet eller nivå du har som golfare, vi välkomnar alla att deltaga i våra medlemsaktiviteter. Varmt Välkommen!

Golfspel och afterwork!

En fredag varje månad kommer klubbkommittén anordna golftävling med avslutande afterwork!

Starttider är från kl 13:00 på fredagar. Datum TBA.
Känner man att det är svårt att komma från jobbet men vill gärna delta i den sociala aktiviteten afterwork får man självklart möta upp tävlande efter rundan. Alla är välkomna till golfklubbens afterwork. De nya fantastiska restauratörerna tillsammans med klubbkommittén anordnar en fantastisk kväll för tävlande som sociala deltagare!

Datum afterwork: TBA

Sällskapsgolfen för damer (hcp 30-54) på 9 hålsbanan

Vill du få hjälp att komma ut och spela samt träffa nya golfkompisar?

Sällskapsgolfen för damer fortsätter under på torsdagar med start TBA. Här kan du tillsammans med klubbens klubbvärdar samt andra damer träffas för att spela en runda på 9-hålsbanan.
DATUM 2024 TBA

Första bollen av de fyra av de avsatta starttiderna (16:12, 16:24, 16:36 och 16:48) slår ut kl 16:12. För att säkerställa sin plats vid respektive tillfälle bokar du in dig i receptionen eller via mail på info@saltsjobadengk.se senast tisdagen innan speltillfället.

På speldagen samlas vi kl 15:45 vid receptionen. Oavett vilken starttid du fått i mail eller på sms är det bra om du kommer till samlingstiden då vissa ändringar kan göras i bollarna

Golfen är kostnadsfri för dig som är årsmedlem i Saltsjöbadens GK medlem och Solsidan-medlem betalar greenfeeavgift.

Välkomna!