Seniorkommittén

Hej och varmt välkommen till Seniorgolfen på Saltsjöbadens Golfklubb!

Seniorkommitténs aktiviteter vänder sig till alla manliga klubbmedlemmar från 60 år (fyller 60 under innevarande år) och med max 36 i HCP. Fokus är att träffas och spela golf under trevliga och roliga former för golfare på olika nivåer.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av tävlingsspel och Du är välkommen att spela i enstaka tävlingar eller kanske samtliga.

Vi spelar på torsdagar och säsongen startar normalt sett i början/mitten av maj månad men innan dess brukar vi  ha ett uppstartsmöte där vi informerar inför kommande säsongsaktiviteter.

Under säsongen varvar vi olika typer av tävlingsaktiviteter, för att på så sätt försöka tillgodose så mångas önskemål som möjligt.

Säsongen brukar avslutas sent i september alternativt början av oktober med en lagtävling med efterföljande avslutningslunch samt prisutdelning.

Under säsongen 2024 spelar vi så gott som varje torsdag, med några få undantag.

Vi hänvisar i övrigt till Seniorernas egen hemsida  https://www.gks-seniorer.com där du finner mer detaljerad information runt Seniorgolfens tävlingar, tävlingsagenda, tävlingsresultat och hur du anmäler dig till tävlingarna samt kontaktuppgifter till kommitténs medlemmar som du är välkommen att kontakta vid frågor och funderingar!

Välkomna!

Seniorkommittén

Seniorkommitténs medlemmar

Per Sjöborg
Ordförande

pcsjoborg@gmail.com
0736-99 04 86

Håkan Fridh
Klubbmatcher

fridh.hakan@telia.com
0767-97 79 99

Dan Myhrman
Korthålsmästerskapen

bild_dan@hotmail.com
0708-17 99 15

TBA