Damkommittén

Hej och varmt välkommen till Damkommittén på Saltsjöbadens Golfklubb!

Vi vänder oss till alla klubbens kvinnliga medlemmar (+22, med ett max hcp på 54) med fokus på att träffas samt spela golftävlingar under trevliga och roliga former.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av tävlingsspel och Du är välkommen att spela i enstaka tävlingar eller kanske samtliga.

Vi spelar på tisdagar och säsongen startar normalt sett i maj månad med en Texas scramble och samma kväll träffas vi för en gemensam ”Vårmiddag”.

Under säsongen varvar vi olika typer av tävling samt aktiviteter, för att på så sätt försöka tillgodose så många Damer som möjligt.

Säsongen brukar avslutas sent i september alternativt början av oktober med en ”lekfull tävling” med efterföljande avslutningslunch alternativt avslutningsmiddag samt prisutdelning.

Under säsongen 2024 spelar vi så gott som varje tisdag, med några få undantag.

Sista dag att anmäla sig till våra tisdagstävlingar är söndagar klockan 12.00, det vill säga två dagar före den aktuella tävlingsdagen. På söndagar strax efter klockan 12.00 sker lottning som ombesörjs av Damkommittén. Mail skickas ut till de som anmält sig till aktuell tävling, där framgår bland annat din starttid samt vilka du ska spela med.

Enligt önskemål har vi återinfört gruppindelning, där hcp kommer att vara vägledande. Damkommittén kommer att dela in de aktivt spelande damerna i två till antal lika stora grupper.

Gruppindelningen skall inte ses som någon ”rangordning”, utan mer som att du får spela med andra tävlande som har ett hcp som matchar ditt eget.

I några av säsongens tävlingar kommer vi dock ha ”blandade grupper”, allt för att få stor omsättning på spelpartners.

Tävlingsprogrammet (tillgängligt i mitten av april) finner du på klubbens hemsida, där ser du vilka tävlingar samt aktiviteter som finns att anmäla sig till. Dessa finner du även på ”MinGolf”

Anmälan samt betalning till våra aktiviteter sker via ”MinGolf”

Väl mött ute på banan, och hör gärna av dig till någon av oss i Damkommittén om du har frågor eller funderingar!

Hälsningar från oss alla i Damkommittén, Saltsjöbadens GK

Nedan hittar ni tävlingsprogram för golfklubbens alla tävlingar. Bland dessa hittar ni damkommitténs tävlingar.

Damkommitténs medlemmar

Ulla Hising
Tävlingsledare

ulla@hising.co.uk
0761-87 67 45

Ann-Margret Larsson
Tävlingsledare

amlaspviksnas@gmail.com
0706-76 21 05

Solweig Lindéll Sohlberg
Tävlingsledare

0705-22 30 70

Pirjo Rennelind
Tävlingsledare

0739-33 04 61