Medlemsförmåner

Här hittar ni fina erbjudanden från våra partners till klubbens medlemmar.

Erssons

Boo Energi

Nu finns guldkortet att avhämta i Sicklas saluhall hos Erssons. Kom till oss och hämta Erssons guldblåa kort så ger det dig som medlem i Saltsjöbadens GK 10% rabatt på alla köp hos oss.

Ni kan också gå in på vår hemsida, https://erssons.se/, och anmäla er för att få fina erbjudanden hela sommaren.

Välkommen och skön golf- och matsommar. / Erssonsgänget

Vi vill att du ska känna dig trygg hos oss på Boo Energi, märka att vi anstränger oss för att erbjuda utmärkta priser till bra avtalsvillkor.

Dessutom tänker vi lite extra på miljön och har bara klimatpositiv el, detta utan att det kostar något för dig som kund.

Vårt erbjudande till Saltsjöbaden GKs medlemmar:

  • 4 Sverigelotter – Föreningslivet egen skraplott
  • 150 kronor går till ungdomsverksamheten på Saltsjöbadens GK.

För att ta del av avtalet och samtidigt bidra till ungdomsverksamhet och svenskt föreningsliv gör ni enligt följande:

  • Gå in på www.booenergi.se/teckna-elavtal. Ange kod GKS i kampanjkodfältet, eller
  • Kontakta vår kundservice och ange kod GKS, så hjälper vi till att teckna elavtalet.

Vi är ditt lokala elbolag som i 100 år sett till att våra kunder får en säker elleverans. Du kan lita på oss!

  • Priser – Vi har alltid utmärkt pris, med låga marginaler, utan dolda avgifter och till generösa avtalsvillkor.
  • Miljö – All el vi säljer är från förnyelsebara energikällor så som sol, vind, vatten och biogas. Vi klimatkompenserar också för varje kilowattimme du köper av oss. All vår el är 110 % klimatpositiv, utan att det kostar extra.
  • Hälsa och golf – Våra elkunder har möjlighet att motionera ner sin elräkning genom att ladda ner vår app ”E2E Boo Energi”. Appen är gratis och omvandlar förbrända kalorier till kilowattimmar. Du får hälsorabatt för alla dina steg som registreras i din telefon, tex. på din golfrunda, promenad eller löprunda.
  • Lokalt föreningsliv – Vi vet hur viktigt det är för barn och ungdomar att känna tillhörighet och stödjer via Boo-fonden föreningslivet. Vi hjälper varje år utövare och organisationer med bidrag och alla Boo Energis elhandelskunder är välkomna att ansöka från fonden

Varmt välkommen att höra av dig till oss så kan vi jämföra med ditt nuvarande elavtal!

www.booenergi.se/elavtal

08-747 51 70

post@boenergi.se

Söder om Söder

Grand Hotell Saltsjöbaden

HEL Friskvård

Spela smärtfri golf!

Många lider av artros eller knäsmärta av annan orsak. Nu finns diPulse ett effektivt och enkelt verktyg där du på egen hand, på ett säkert sätt kan träna och smärtlindra ditt ömma knä. Du kan även använda diPulse på golfbanan och lindra direkt så du inte behöver avbryta din runda.

diPulse är en helt unik produkt som består av en rad innovationer och smarta material, nanoteknologi med carbon-baserade hudelektroder. App baserad styrning via smartphone av NMES och TENS programmen. diPulse erbjuder en rad olika produktpaketeringar som därför är väl anpassade för såväl terapeuten som för egenbehandling eller träning. Det har nog aldrig varit enklare att muskelstimulera eller smärtlindra som nu med diPulse!

SmartKnee Kit är en perfekt rehab/träningskompis för alla som känner av sina knän, kanske begynnande artros eller annan lindrigare knäskada som ibland hindrar oss från de aktiviteter vi gärna vill göra. Man kan med med hjälp av appen både specifikt träna lårmuskulaturen och om så behövs även välja ett TENS program för smärtlindring – lätt att använda som egen rehab/träning/behandling!

Pris: 1 999:- finns i storlekarna: small, medium och large.

Kontakta Fredrik på HEL-Friskvård för beställning
fredrik@legnaprapat.se
08-798 59 00

Läs om TENS knäartos dipulse